Η Εταιρία μας

Το BabyBunny σας καλοσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.babybunny.gr.


Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Χαραυγής 1Α, Κατερίνη. Η επιχείρηση έχει ξεκινήσει και λειτουργεί καθαρά οικογενειακά, γι’ αυτό και το μεράκι κι η αγάπη μας για την δουλειά περισσεύει και ελπίζουμε να μας κάνει να ξεχωρίσουμε σε βάθος χρόνου.
   
Στόχος μας είναι η ασφάλεια των μικρών μας φίλων γι’ αυτό φροντίζουμε τα προϊόντα μας να τηρούν αυστηρά τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένας γονιός για το μωρό του, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.
   
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε. Οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα, να διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα των προϊόντων μας και να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία επώνυμων  καροτσιών, καθισμάτων αυτοκινήτου, προίκας κούνιας μωρού, είδη βρεφανάπτυξης και πολλά άλλα.


Για όλους τους άλλους η www.babybunny.gr είναι εδώ για να μας φέρει πιο κοντά. Τώρα μπορείτε να κάνετε εύκολα τις αγορές σας διαδικτυακά.BabyBunny

Διεύθηνση: Χαραυγής 1Α  Κατερίνη


Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2351103861, 6984-692414, 6993-010886

E-mail: info@babybunny.gr

E-shop: https://babybunny.gr/