ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των παραγγελιών από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.babybunny.gr πραγματοποιούνται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωση τους, στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, σε περίπτωση που τα εμπορεύματα είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε διαφορετική περίπτωση ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας εξαρτάται από τον χρόνο παράδοσης του εκάστοτε προμηθευτή ( χρόνος ο οποίος θα έχει γνωστοποιηθεί στον πελάτη μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας ).

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 80€

* TA ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. (ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ)


* TA ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ (πχ. ΚΑΡΟΤΣΙΑ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ κα.)  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ.


Προσοχή! Η μεταφορική για τα ογκώδη δέματα έχει υποχρέωση παράδοσης των δεμάτων μέχρι την είσοδο του οποιουδήποτε κτιρίου.

Η αντικαταβολή, ανεξαρτήτως ποσού, έχει εξτρά χρέωση 2.50

Η επεξεργασία των παραγγελιών πραγματοποιείται Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Παραγγελίες που ολοκληρώνονται 
Σάββατο, Κυριακή ή αργία, επεξεργάζονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Κυριακές και αργίες.

Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παράσχει κάθε δυνατή πρόσβαση για την παράδοση των προϊόντων.

Η www.babybunny.gr διατηρεί συνεργασία με την ΕΛΤΑ courier, που έχει τη δυνατότητα να σας παραδίδει στη διεύθυνση της επιλογής σας με την προϋπόθεση να βρίσκεται εντός των ορίων πόλης που αυτή ορίζει.

Αναλυτικά τα κόστη αποστολής:

 Τελικό κόστος (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)
Ως 2kgr3 €
2-5kgr5 €
5-10kgr10 €
Ογκώδη αντικείμενα (π.χ. καρότσια κ.ά.) 20€Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρίας courier και θα διευθετηθεί η παράδοσή του άμεσα.


Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα. Για παραδόσεις στη νησιωτική Ελλάδα μπορεί να απαιτηθεί μια εργάσιμη ημέρα επιπλέον.

Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι από τις 08.30 έως τις 16.30. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε μέσα σε συγκεκριμένο διάστημα, παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας, εάν πρόκειται για παραγγελία μέσω του site ή διευκρινίστε το στους εκπροσώπους μας, εάν κάνετε τηλεφωνική παραγγελία.

Σε περίπτωση απουσίας σας, η εταιρία που έχει αναλάβει να σας παραδώσει το δέμα, θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα, και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει.

Εάν η εταιρία courier δε σας βρει για να σας παραδώσει το δέμα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, το δέμα θα επιστραφεί στη www.babybunny.gr. Λόγω του ότι η επαναποστολή του δέματος θα σας κοστίσει τα έξοδα αποστολής και πάλι, θα σας προτείναμε να είστε όσο συνεπείς γίνεται με την παράδοση, ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.

Σημείωση: Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά ποσού άνω των € 80,00 και χρειαστεί να γίνει επαναποστολή λόγω μη παραλαβής, επιβαρύνεστε εξ’ αρχής όλων των μεταφορικών χρεώσεων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Χρέωση μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, Diners και με την χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Baby Bunny

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.babybunny.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης και με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, diners. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time). Στην διαδικασία αυτή, η www.babybunny.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Κάρτας, η www.babybunny.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Η εταιρεία μας θέλοντας να προσφέρει ευνοϊκούς τρόπους πληρωμής για τη διευκόλυνση των πελατών μας, παρέχει τη δυνατότητα αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με χρήση πιστωτικής κάρτας σε πλάνο Άτοκων Δόσεων.

Κάντε τις αγορές σας γρήγορα και εύκολα βγαίνοντας κερδισμένοι, χωρίς έξτρα χρεώσεις.

Πλάνο Άτοκων Δόσεων:

101€ – 200€               2  δόσεις

201€ – 300€               3  δόσεις

301€ – 500€               4  δόσεις

501€ – 700€               5  δόσεις

701€ – 900€               6  δόσεις

 Άνω των 901€         10 δόσεις

  • Πληρωμή με Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προιόντων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε ( εξτρά χρέωση 2.50 ευρώ ). 
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σε έναν από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμού: 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

          IBAN                               : GR4001102400000024000646109
        Όνομα δικαιούχου     : PAWLAK ALEKSANDRA MONIKA

 ALPHA BANK          

          IBAN                               : GR8101407210721002330000467

        Όνομα δικαιούχου     : PAWLAK ALEKSANDRA MONIKA


Στη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικής συναλλαγής στο εσωτερικό της χώρας, τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την εμφάνιση της 
πληρωμής στον τραπεζικό λογαριασμό της BABYBUNNY. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία παράδοσης αρχίζει από την ημερομηνία 
εμφάνισης του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση θα πρέπει στο Έντυπο Κατάθεσης
της Τράπεζας να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο. Σε περιπτώσεις που η
κατάθεση δεν γίνει σε 5 ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Δωρεάν παραλαβή, χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής και από το κατάστημά μας.

Δευτέρα – Σάββατο  10:00-20:00